Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 13 aprila 2024

Scroll to top

Top

Odprtje razstave Predmeti s podobo Josipa Broza Tita

Odprtje razstave Predmeti s podobo Josipa Broza Tita
Kdaj:
7 marec 2019 @ 18:00 – 19:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2019-03-07T18:00:00+01:00
2019-03-07T19:30:00+01:00
Kje:
Mestna hiša
Glavni trg 4
4000 Kranj

V četrtek, 7. marca 2019, vas ob 18. uri vljudno vabimo na odprtje razstave Predmeti s podobo Josipa Broza Tita v Galerijo Mestne hiše, Glavni trg 4.

Razstava predstavlja zbirki predmetov s podobo Josipa Broza – Tita  zbiralcev Slavka Hočevarja in . Iz bogate izbire značk, kipov, knjig, slik, razglednic, denarja, znamk, pribora, odlikovanj, priznanj, koledarjev, dokumentov in marsičesa drugega, kar je povezano s Titom, sta za razstavo izbrala najbolj značilne predmete; take, ki so bili najbolj množični (omenimo 150 značk) kot tudi mnoge, ki v kakem oziru izstopajo.

VLJUDNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri