Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 27 maja 2024

Scroll to top

Top

Odprtje razstave Carta Incognita, Hamo Čavrk

Odprtje razstave Carta Incognita, Hamo Čavrk
Kdaj:
7 maj 2019 @ 19:00 – 20:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2019-05-07T19:00:00+02:00
2019-05-07T20:00:00+02:00
Kje:
Mestna hiša
Glavni trg 4
4000 Kranj
[:SI]Odprtje razstave Carta Incognita, Hamo Čavrk[:] @ Mestna hiša

Vljudno vabljeni na odprtje razstave

CARTA INCOGNITA

HAMA ČAVRKA, lanskega dobitnika nagrade Grand Prix

v torek  7.5. ob 19 uri v Mali Galeriji. Njegovi svetlobni objekti bodo na ogled v Kleti Mestne hiše.

V Mali galeriji bo razstava na ogled do sobote 1.6, v kleti Mestne hiše pa do 31.8.

Hamo Čavrk je v letu 2018 prejel Grand Prix nagrado na 7. Mednarodnem festivalu likovnih umetnosti Kranj. S svojim instalacijskim svetlobnim objektom je najprepričljivejše predstavil temo festivala – Geometrija racionalnost pogleda. Mednarodna žirija je svojo odločitev opredelila s sledečim stavkom: »Za vrhunsko likovno izvedbo, inovativen pristop in metaforične dimenzije njegovega dela.«  Tokrat si bomo lahko ogledali grafike in svetlobne objekte, ki bodo definirali prostor Male galerije, Likovnega društva Kranj in klet Mestne hiše, Gorenjskega muzeja.

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri