Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 23 junija 2024

Scroll to top

Top

Predstavitev kataloga Henrika Marchla

Predstavitev kataloga Henrika Marchla
Kdaj:
9 maj 2019 @ 19:00 – 20:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2019-05-09T19:00:00+02:00
2019-05-09T20:00:00+02:00
Kje:
Prešernova hiša
Prešernova 7
4000 Kranj
[:SI]Predstavitev kataloga Henrika Marchla[:] @ Prešernova hiša

Vljudno vabljeni na predstavitev kataloga Henrika Marchla in na javno vodstvo po retrospektivni razstavi.

Dobimo se v četrtek, 9. maja 2019, ob 19. uri v Prešernovi hiši, Prešernova 7, Kranj.

Njegovo prepričanje, da mora slika vsebovati nekaj več, da posnetek po naravi ni dovolj, ga uvršča med abstraktne ekspresioniste. Slike izražajo notranje doživljanje in razpoloženje umetnika. So čista likovna forma. Trije temeljni elementi: svetloba, barva in likovni prostor so skupni imenovalec njegovih del.

VLJUDNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri