Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 20 maja 2024

Scroll to top

Top

Odprtje razstave del Marka Pogačnika

Odprtje razstave del Marka Pogačnika
Kdaj:
15 junij 2018 @ 19:00 – 20:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2018-06-15T19:00:00+02:00
2018-06-15T20:30:00+02:00
Kje:
Prešernova hiša
Prešernova ulica 7
4000 Kranj
Slovenija
[:SI]Odprtje razstave del Marka Pogačnika[:] @ Prešernova hiša | Kranj | Slovenija

Odprtje razstave bo v Galeriji Prešernovih nagrajencev v Kranju.

Na razstavi v Prešernovi hiši bo razstavljena instalacija s katero bo kipar prikazal genealogijo ženskega vidika Božanstva. Pet faz razvoja Matere življenja bo prikazanih skozi kamnite skulpure, opremljene s kozmogrami, v kletnih prostorih – podzemlju- pa bodo kipi, ki tja spadajo po vsebinskem nasprotju. Gledalec si bo lahko odgovore iskal skozi občutja in Pogačnikovo literaturo, ki bo prav tako prosto na voljo obiskovalcu.

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri