Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 20 aprila 2024

Scroll to top

Top

Odprtje razstave Druga svetovna vojna skozi numizmatiko

Odprtje razstave Druga svetovna vojna skozi numizmatiko
Kdaj:
12 marec 2015 @ 18:00 – 19:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2015-03-12T18:00:00+01:00
2015-03-12T19:30:00+01:00

Tradicionalno sodelovanje z Numizmatičnim društvom Slovenije bo tudi letos obrodilo sadove. Tokrat bomo odprli razstavo posvečeno koncu druge svetovne vojne, razstavo Druga svetovna vojna skozi numizmatiko.

Odprtje bo v sredo, 4. marca 2015, ob 18. uri v Galeriji Mestne hiše, Glavni trg 7.

VESELI BOMO VAŠEGA OBISKA

dinar1

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri