Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 23 junija 2024

Scroll to top

Top

Odprtje razstave Kulturno društvo Qulenium

Odprtje razstave Kulturno društvo Qulenium
Kdaj:
29 januar 2016 @ 18:00 – 19:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2016-01-29T18:00:00+01:00
2016-01-29T19:00:00+01:00
Kje:
grad Khislstein
Tomšičeva ulica 44
4000 Kranj
Slovenija

V nizu razstave KDOR USTVARJA, SLABO NE MISLI bomo v letu 2016 predstavili nekaj kulturnih društev, ki delujejo v Kranju in okolici.

29. januarja 2016 začenjamo z odprtjem razstave o ustvarjalnosti Kulturnega driuštva Qulenium.

Njihov plesni izraz bo predstavljen s fotografijami Matije Lukića, avtorica kostumov pa je Tina Pavlin.

Kulturno društvo Qulenium se je rodilo decembra 1999. Qulenium je izmišljena beseda, sestavljena iz črke Q (ki je, mimogrede, najljubša črke ustanoviteljice Saše Lončar), besede koleno, nar. kulen ter besede milenium (leto 2000), v katerega smo takrat vstopali. V našem društvu se zelo dobro počutijo otroci z željo po ustvarjanju in z bogatim domišljijskim svetom. Razvijamo in raziskujemo sodobno odrsko umetnost na področju giba, glasbe in videa.

IMG_8475

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri