Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 30 maja 2024

Scroll to top

Top

Odprtje razstave Njim, ki junaki so najbolji, svetinje zlate daje v dar – Gorenjci in odlikovanja v prvi svetovni vojni

Odprtje razstave Njim, ki junaki so najbolji, svetinje zlate daje v dar – Gorenjci in odlikovanja v prvi svetovni vojni
Kdaj:
27 oktober 2017 @ 18:00 – 19:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2017-10-27T18:00:00+02:00
2017-10-27T19:00:00+02:00
Kje:
Muzej Tomaža Godca
Zoisova ulica 15
4264 Bohinjska Bistrica
Slovenija
<!--:SI-->Odprtje razstave Njim, ki junaki so najbolji, svetinje zlate daje v dar – Gorenjci in odlikovanja v prvi svetovni vojni<!--:--> @ Muzej Tomaža Godca | Radovljica | Slovenija

Vljudno vabljeni na odprtje razstave Njim, ki junaki so najbolji, svetinje zlate daje v dar!, Gorenjci in odlikovanja v prvi svetovni vojni v petek, 27. oktobra 2017, ob 18. uri v Muzej Tomaža Godca, Zoisova 15, Bohinjska Bistrica.

Na razstavi je prikazan le izbor odlikovanj, med katerimi so taki, ki so jih prejeli tudi gorenjski vojaki, katerih hrabrost in zasluge so opisani kot del izbranih življenjskih usod.

PRIJAZNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri