Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 23 junija 2024

Scroll to top

Top

Odprtje razstave Umetniška dela Prešernovih nagrajencev iz gorenjskih muzejev

Kdaj:
14 junij 2019 @ 19:00 – 20:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2019-06-14T19:00:00+02:00
2019-06-14T20:00:00+02:00
Kje:
Prešernova hiša
Prešernova 7
4000 Kranj

na predvečer Poletne muzejske noči vljudno vabljeni na odprtje razstave Umetniška dela Prešernovih nagrajencev iz gorenjskih muzejev v petek, 14. junija 2019, ob 19. uri v Galeriji Prešernove hiše v Krnaju.

Na razstavi v galeriji Prešernove hiše bodo na ogled izbrana umetniška dela Prešernovih nagrajencev in nagrajencev Prešernovega sklada iz zbirk vseh šestih gorenjskih muzejev.

PRIJAZNO VABLJENI

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri