Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 21 aprila 2024

Scroll to top

Top

Odprtje razstave Zbirka telefonov Iskra

Odprtje razstave Zbirka telefonov Iskra
Kdaj:
7 maj 2015 @ 18:00 – 19:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2015-05-07T18:00:00+02:00
2015-05-07T19:00:00+02:00
Kje:
Mestna hiša
Glavni trg 4
4000 Kranj
Slovenija
<!--:SI-->Odprtje razstave Zbirka telefonov Iskra<!--:--> @ Mestna hiša | Kranj | Kranj | Slovenija

Iskrini telefoni so bili eden najbolj izstopajočih izdelkov povojnega industrijskega razvoja Kranja. Vrhunsko oblikovani aparati so bili nepogrešljivi del vsakdanjega življenja v bližnji preteklosti in so ostali živo zapisani v zavesti ljudi. Danes postajajo del muzejskih zbirk in so zanimiv zbirateljski predmet.

Na ogled bo zbirka telefonskih aparatov Iskre, ki jo hrani ZVONE PRESEK.

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri