Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 30 maja 2024

Scroll to top

Top

Odprtje razstave Že od jutra prepevam in predstavitev Anje Štefan

Odprtje razstave Že od jutra prepevam in predstavitev Anje Štefan
Kdaj:
2 december 2022 @ 17:00 – 18:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2022-12-02T17:00:00+01:00
2022-12-02T18:00:00+01:00
Kje:
Galerija Prešernovih nagrajencev
Glavni trg 18
4000 Kranj
[:SI]Odprtje razstave Že od jutra prepevam in predstavitev Anje Štefan[:] @ Galerija Prešernovih nagrajencev

V petek, 2. decembra 2022, na predvečer rojstva Franceta Prešerna, vas ob 17. uri vabimo v Galerijo Prešernovih nagrajencev Kranj.

Pridružite se nam na odprtju razstave z naslovom Že od jutra si prepevam in predstavitvi Anje Štefan, letošnje nagrajenke Prešernovega sklada.

Anja Štefan se bo na razstavi predstavila kot pesnica in pripovedovalka, njene zgodbe pa bodo v podobah predstavile ilustratorke in ilustratorji Zvonko Čoh, Jelka Godec Schmidt, Ančka Gošnik Godec, Marjanca Jemec Božič, Tomaž Lavrič, Polona Lovšin, Marjan Manček, Jelka Reichman, Hana Stupica in Ana Zavadlav.

Nagrajenko in ilustratorke ter ilustratorje bosta predstavila Nataša Konc Lorenzutti in Pavle Učakar. Razstavo bo odprl župan Mestne Občine Kranj Matjaž Rakovec.

Vabljeni!

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri