Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 21 junija 2024

Scroll to top

Top

Ustvarjalna delavnica ilustracije za otroke

Ustvarjalna delavnica ilustracije za otroke
Kdaj:
9 december 2022 @ 16:00 – 18:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2022-12-09T16:00:00+01:00
2022-12-09T18:00:00+01:00
Kje:
Galerija Prešernovih nagrajencev
Glavni trg 18
4000 Kranj
[:SI]Ustvarjalna delavnica ilustracije za otroke[:] @ Galerija Prešernovih nagrajencev

Vabljeni na ustvarjalno delavnico risanja ilustracije dva petka zapored: 9. decembra 2022 in 16. decembra 2022, od 16. do 18. ure. 

Delavnica je primerna za otroke od 5. leta dalje in bo potekala v okviru razstave Anje Štefan, letošnje nagrajenke Prešernovega sklada. 

udeleženci delavnice si bodo najprej ogledali kratek film, nato pa ustvarjali pod mentorstvom akademske kiparke Martine Marenčič. 

Delavnica je brezplačna. 

VLJUDNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri