Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 19 julija 2024

Scroll to top

Top

Predstavitev kataloga V blesku kovinske oprave

Predstavitev kataloga V blesku kovinske oprave
Kdaj:
15 marec 2016 @ 18:00 – 19:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2016-03-15T18:00:00+01:00
2016-03-15T19:30:00+01:00
Kje:
Ullrichova hiša
Tomšičeva ulica 42
4000 Kranj
Slovenija
<!--:SI-->Predstavitev kataloga V blesku kovinske oprave<!--:--> @ Ullrichova hiša | Kranj | Kranj | Slovenija

VABILO NA PREDSTAVITEV KATALOGA

V BLESKU KOVINSKE OPRAVE – Poznoantična lamelna oklepa iz Kranja

Vljudno vabljeni na predstavitev kataloga v torek, 15. marca 2016, ob 18. uri v Vojnomirovi dvorani Ullrichove hiše, Tomšičeva 42, Kranj.

Na predstavitvi bosta spregovorila urednica kataloga, dr. Veronika Pflaum, in dr. Milan Sagadin z Zavoda za varstvo kulturne dediščine Slovenije, odgovorni arheolog pri izkopavanjih oklepov.

VLJUDNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri