Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 15 julija 2024

Scroll to top

Top

Predstavitev študijskega krožka Poskusimo kuhati po Vodnikovo

Predstavitev študijskega krožka Poskusimo kuhati po Vodnikovo
Kdaj:
24 oktober 2019 @ 19:00 – 20:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2019-10-24T19:00:00+02:00
2019-10-24T20:00:00+02:00
Kje:
Knjižnica Bohinjska Bistrica
Trg svobode 3a
4264 Bohinjska Bistrica
[:SI]Predstavitev študijskega krožka Poskusimo kuhati po Vodnikovo[:] @ Knjižnica Bohinjska Bistrica

V Vodnikovem letu so se ženske s Koprivnika in Gorjuš povezale v študijski krožek Poskusimo kuhati po Vodnikovo, da bi kuhale po receptih iz njegovih Kuharskih bukev. Anja Poštrak iz Gorenjskega muzeja, mentorica študijskega krožka, bo predstavila delo v študijskem krožku, kaj jim je uspelo in kaj ne, ter končno akcijo.

VLJUDNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri