Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 20 julija 2024

Scroll to top

Top

Odprtje razstave Čut se zlije mi v besede

Odprtje razstave Čut se zlije mi v besede
Kdaj:
23 oktober 2019 @ 19:00 – 20:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2019-10-23T19:00:00+02:00
2019-10-23T20:00:00+02:00
Kje:
Knjižnica Medvode
Cesta komandanta Staneta 10
[:SI]Odprtje razstave Čut se zlije mi v besede[:] @ Knjižnica Medvode

Z razstavo ČUT SE ZLIJE MI V BESEDE – SIMON JENKO IN JENKOVI NAGRAJENCI gostujemo v Knjižnici Medvode. odprtje razstave bo 23. oktobra 2019, ob 19. uri.

Razstava predstavi življenje in pesniško ustvarjanje Simona Jenka, Jenkove sledi v času in prostoru – spomeniki in obeležja posvečena Simonu Jenku, šole z njegovim imenom itd., pesniška srečanja v Kranju od leta 1981 dalje, predstavljeni so tudi vsi Jenkovi nagrajenci.

 

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri