Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | June 2, 2023

Scroll to top

Top

Spletno odprtje nove stalne razstave o pesniku Prešernu

Spletno odprtje nove stalne razstave o pesniku Prešernu
Kdaj:
3 december 2020 @ 18:00 – 18:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2020-12-03T18:00:00+01:00
2020-12-03T18:30:00+01:00
Kje:
Spletna stran
[:SI]Spletno odprtje nove stalne razstave o pesniku Prešernu[:] @ Spletna stran

V četrtek, 3. decembra 2020, vabljeni ob 18. uri na ogled predstavitvenega filmčka, ki bo simboliziral odprtje nove stalne razstave o pesniku Prešernu. 

Filmček si lahko ogledate tukaj

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri