Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 17 aprila 2024

Scroll to top

Top

Vitrina meseca Dioniz v Kranju

Vitrina meseca Dioniz v Kranju
Kdaj:
22 junij 2017 @ 19:00 – 20:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2017-06-22T19:00:00+02:00
2017-06-22T20:30:00+02:00
Kje:
Mestna hiša
Glavni trg 4
4000 Kranj
Slovenija
<!--:SI-->Vitrina meseca Dioniz v Kranju<!--:--> @ Mestna hiša | Kranj | Slovenija

Predstavitev Vitrine meseca Dioniz v Kranju
Vabljeni na predstavitev Vitrine meseca Dioniz v Kranju v četrtek, 22. junija 2017, ob 19. uri v Avlo Mestne hiše, Glavni trg 4.

Vitrina meseca bo z arheološkim gradivom iz Kranja, Ptuja, Žirij na Krasu, Celja in Brežic pripovedovala o skrivnostnem Dionizu, ki je božanstvo ne le vinske trte in vina, temveč predvsem življenjskega cikla od spočetja do smrti in omogoča, da se po smrti življenje ponovno rodi.

PRIJAZNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri