Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 21 junija 2024

Scroll to top

Top

Odprtje razstave Čut do sočloveka in ljubezen do gora = 70 let GRS Bohinj

Odprtje razstave Čut do sočloveka in ljubezen do gora = 70 let GRS Bohinj
Kdaj:
23 junij 2017 @ 19:00 – 20:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2017-06-23T19:00:00+02:00
2017-06-23T20:30:00+02:00
Kje:
Muzej Tomaža Godca
Zoisova ulica 15
4264 Bohinjska Bistrica
Slovenija
<!--:SI-->Odprtje razstave Čut do sočloveka in ljubezen do gora = 70 let GRS Bohinj<!--:--> @ Muzej Tomaža Godca | Radovljica | Slovenija

Odprtje razstave Čut do sočloveka + ljubezen do gora = 70 let GRS Bohinj
Vljudno vabljeni na odprtje razstave posvečene 70. letnici uradne ustanovitve Gorsko reševalne službe Bohinj. Odprtje bo v petek, 23. junija 2017, ob 19. uri v Muzeju Tomaža Godca V Bohinjski Bistrici.
Specifičnost bohinjskega teritorija je, da je privlačen za sodobne, adrenalinske športe: jadralno padalstvo, gorsko kolesarjenje, soteskanje, plezanje zaledenelih slapov itd.
Obenem pa je teritorij tudi lažji ter s tem dostopen tudi običajnim turistom, ki so lahko povsem neopremljeni za specifičen in izrazit kraški teren.

VLJUDNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri