Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 23 junija 2024

Scroll to top

Top

Gostovanje lamelnega oklepa v Bonnu

Gostovanje lamelnega oklepa v Bonnu

Razstava V blesku kovinske oprave, kjer smo razstavili izjemno arheološko najdbo lamelnega oklepa, ki je bil najden v centru Kranja na Tomšičevi 38, je bila odprta leta 2015. Ker gre za odlično ohranjen primerek lamelnega oklepa je najdba zelo zanimiva tudi za tuje raziskovalce. 

Zato vas ob tej priložnosti obveščamo, da bosta restavrirani oklep in rekonstrukcija oklepa do konca oktobra 2023 gostovala na razstavi BODIJEVO ŽIVLJENJE v Deželnem muzeju v Bonnu, v Nemčijo. (Landes Museum Boon). 

Hvala za razumevanje. 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri