Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | October 15, 2021

Scroll to top

Top

Odprtje Muzeja Tomaža Godca

Odprtje Muzeja Tomaža Godca

V petek, 20. marca 2015, bomo ob 18. uri odprli prvo občasno razstavo v prenovljenem Muzeju Tomaža Godca v Bohinjski Bistrici, razstavo Sv. Janez Krstnik – starodavno svetišče ob Bohinjskem jezeru.

Do konca meseca maja bo Muzej Tomaža Godca vsak petek, soboto in nedeljo med 10. in 12. uro ter od 16. do 18. ure.

VLJUDNO VABLJENI

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri