Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 21 junija 2024

Scroll to top

Top

Pogovor z mag. Metko Lokar

Pogovor z mag. Metko Lokar

Vljudno vabljeni na pogovor z lektorico/učiteljico mag. Metko Lokar, letošnjo dobitnico mednarodne Pretnarjeve nagrade, ambasadorko slovenskega jezika in književnosti na Kitajskem.

Srečanje bo v torek, 9. julija 2019, ob 19. uri v Vojnomirovi dvorani  Ullrichove hiše v Kranju, Tomšičeva 42.

Mag. Metka Lokar je odšla za leto dni poučevat slovenščino na Fakulteto za evropske  jezike in kulture na Pekinški univerzi za tuje študije. Gre za eno najstarejših kitajskih jezikoslovnih univerz, ki je znana tudi kot zibelka diplomacije.  Zdaj je tam že šesto leto. Kako poteka poučevanje slovenščine na Kitajskem? S čim imajo študenti največ težav? Po kolikem času lahko spregovorijo?  Vse to in še več na prihajajočem srečanju.

PRIJAZNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri