Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 17 aprila 2024

Scroll to top

Top

Publikacija Gorenjska ob tridesetletnici Republike Slovenije

Publikacija Gorenjska ob tridesetletnici Republike Slovenije

V letu 2021 smo obeležili 30. letnico samostojne Republike Slovenije. Ob tej priložnosti smo se v Gorenjskem muzeju povezali z Gorenjskim glasom in objavljali podlistek, ki je bil posvečen omenjeni tematiki. Idejno zasnovo podlistka je dal dr. Jože Dežman. Avtorska skupina, ki je pisala članke, je bila zelo raznolika: Jože Dežman, Igor Podbrežnik, Jože Košnjek, Marija Volčjak, Vincencij Demšar, Anton Tomažič, Jana Babšek, Rina Klinar, Jelena Justin, Barbara Kalan, Monika Rogelj, Marija Kos, Bojan Kos.

Na koncu smo se odločili, da podlistek izdamo tudi v publikaciji, ki je od danes naprej na voljo v naši spletni trgovini. Cena je 15 €.

V prihodnjih tednih načrtujemo tudi predstavitev v naši Vojnomirovi dvorani.

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri