Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 23 junija 2024

Scroll to top

Top

Razstava Figure nosilcev civilnih uniform na Slovenskem od 18. stoletja dalje

Razstava Figure nosilcev civilnih uniform na Slovenskem od 18. stoletja dalje

Vabimo vas na ogled razstave Figure nosilcev civilnih uniform na Slovenskem od 18. stoletja dalje, ki jih je izdelal dipl. ing. arh. Alojz Premrov.
Figure prikazujejo razvoj civilnih uniform, ki so bile skozi stoletja pri nas značilne za določene poklice – policijo, državne uradnike, poštarje, gasilce, zaposlene v prometu – ter za različna združenja in društva.
Razstava je na ogled do sredine oktobra v kleti Mestne hiše, Glavni trg 4, Kranj.

Utrinki z odprtja:


VLJUDNO VABLJENI

član orlov-20.leta 20.stol-SHS

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri