Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 15 julija 2024

Scroll to top

Top

Razstava o Janku Ravniku

Razstava o Janku Ravniku

V Muzeju Tomaža Godca bo od 22.9.2021 naprej na ogled gostujoča razstava Janko Ravnik. Razstava je bila pripravljena v počastitev 130. obletnice njegovega rojstva. Čez poletje je bila na ogled v Kulturnem domu v Stari Fužini, sedaj pa se seli še v njegov rojstni kraj, v Bohinjsko Bistrico. Je interaktivna, saj si več o njegovem delu lahko preberete v prispevkih različnih avtorjev na posebnem zaslonu, v razstavnem prostoru pa uživate ob pogledih na njegov fotografski opus. Ravnik kot  pianist, skladatelj, glasbeni pedagog in filmski režiser vas s svojo neverjetno ustvarjalnostjo ne bo razočaral. Letos pa mineva tudi 90. let od nastanka prvega slovenskega celovečernega filma V kraljestvu Zlatoroga, katerega režiser in scenarist je bil ravno Janko Ravnik.

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri