Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 23 junija 2024

Scroll to top

Top

Izbrani predmeti iz zbirk Gorenjskega muzeja v Knjižnici Blaža Kumerdeja na Bledu

Izbrani predmeti iz zbirk Gorenjskega muzeja v Knjižnici Blaža Kumerdeja na Bledu
Kdaj:
17 april 2019 @ 10:55 – 11:55 Europe/Ljubljana Časovni pas
2019-04-17T10:55:00+02:00
2019-04-17T11:55:00+02:00

V tokratni predstavitvi Izbranih predmetov iz zbirk Gorenjskega muzeja se bomo vrnili v čas nastanka Ilirskih provinc. Na razstavi Naj vedo ljudje o Francozih: Ilirske province (1809̶ 1813) si boste lahko ogledali francosko vojaško blagajno, zraven pa izvedeli nekaj o Napoleonovih soldatih, zgodbah na panjskih končnicah in drugih spominih na francoske čase, tudi tistih z blejskega konca.

Priložnostna razstava bo v Knjižnici Blaža Kumerdeja Bled na ogled od 1. do 30. maja 2019.

 

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri