Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 20 julija 2024

Scroll to top

Top

Razstava Slovencev prvi poet gostuje v Celovcu

Razstava Slovencev prvi poet gostuje v Celovcu
Kdaj:
23 april 2019 @ 18:30 – 19:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2019-04-23T18:30:00+02:00
2019-04-23T19:30:00+02:00
Kje:
Knjižni center Haček
Paulitschgasse 5–7
Celovec
[:SI]Razstava Slovencev prvi poet gostuje v Celovcu[:] @ Knjižni center Haček

Odprtje razstave Gorenjskega muzeja iz Kranja »Kranjcev prvi poet«: 200 let od smrti Valentina Vodnika
Gostujočo razstavo Gorenjskega muzeja iz Kranja »Kranjcev prvi poet«: 200 let od smrti Valentina Vodnika sta pripravili kustosinji Anja Poštrak in Barbara Kalan. Razstava na desetih panojih je razdeljena na štiri poglavja: Življenje in delo Valentina Vodnika; Valentin Vodnik in Koprivnik; Valentin Vodnik in Žiga Zois; Zapuščina Valentina Vodnika in Spominska obeležja Valentinu Vodniku. Razstava bo na ogled do 20. 6. 2019.

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri