Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 20 aprila 2024

Scroll to top

Top

Odprtje razstave del Prešernovega nagrajenca Franca Novinca

Odprtje razstave del Prešernovega nagrajenca Franca Novinca
Kdaj:
19 april 2018 @ 19:00 – 20:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2018-04-19T19:00:00+02:00
2018-04-19T20:30:00+02:00
Kje:
Prešernova hiša
Prešernova ulica 7
4000 Kranj
Slovenija
[:SI]Odprtje razstave del Prešernovega nagrajenca Franca Novinca[:] @ Prešernova hiša | Kranj | Slovenija

Gorenjski muzej Vas vljudno vabi na odprtje razstave del Franca Novinca v četrtek, 19. aprila 2018, ob 19. uri v Galerijo Prešernove hiše.

Franc Novinc letos praznuje 80. življenjski jubilej. Ob tej priložnosti mu Gorenjski muzej v sodelovanju z Galerijo Prešernovih nagrajencu pripravlja razstavo na kateri bodo predstavljeni najzanimivejši segmenti umetnikovega ustvarjanja. V Prešernovi hiši si bodo obiskovalci lahko ogledali dela na papirju, srednje velikega formata, ki se po vsebinski in izrazni plati povsem enakovredno navezujejo na ostale Novinčeva platna in razmišljanja o umetnosti.

VLJUDNO VABLJENI

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri