Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 19 julija 2024

Scroll to top

Top

Odprtje razstave Prešernova poezija v popularni glasbi

Odprtje razstave Prešernova poezija v popularni glasbi
Kdaj:
30 november 2017 @ 18:00 – 19:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2017-11-30T18:00:00+01:00
2017-11-30T19:30:00+01:00
Kje:
Prešernova hiša
Prešernova ulica 7
4000 Kranj
Slovenija
<!--:SI-->Odprtje razstave Prešernova poezija v popularni glasbi<!--:--> @ Prešernova hiša | Kranj | Slovenija

V četrtek, 30. novembra 2017, ob 18. uri vljudno vabljeni v Prešernovo hišo na odprtje razstave Prešernova poezija v popularni glasbi.
Prešernovo poezijo sodobni skladatelji, glasbeniki popularne glasbe in gledališki igralci zadnja desetletja prepoznavajo kot poseben interpretacijski izziv. V tem oziru razvoja družbe, se je Prešernova poezija skozi sodoben in popularen glasbeni jezik približevala najrazličnejšim generacijam.

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri