Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 20 julija 2024

Scroll to top

Top

Odprtje razstave Sv. Janez Krstnik – starodavno svetišče ob Bohinjskem jezeru

Odprtje razstave Sv. Janez Krstnik – starodavno svetišče ob Bohinjskem jezeru
Kdaj:
20 marec 2015 @ 18:00 – 19:30 Europe/Ljubljana Časovni pas
2015-03-20T18:00:00+01:00
2015-03-20T19:30:00+01:00
Kje:
Muzej Tomaža Godca
Zoisova ulica 15
4264 Bohinjska Bistrica
Slovenija
<!--:SI-->Odprtje razstave Sv. Janez Krstnik - starodavno svetišče ob Bohinjskem jezeru<!--:--> @ Muzej Tomaža Godca | Bohinjska Bistrica | Radovljica | Slovenija

Vljudno vabljeni na odprtje razstave Sv. Janez krstnik – starodavno svetišče ob Bohinjskem jezeru, ki bo v petek, 20. marca 2015, ob 18. uri v Muzeju Tomaža Godca v Bohinjski Bistrici.

Slavnostna govornica bo ddr. Verena Vidrih Perko, v.d. direktorice Direktorata za kulturno dedičino, razstavo pa bo odprl Franc Kramar, župan Občine Bohinj.

Na dogodku bo Klemen Langus, direktor Turizma Bohinj, predstavil projekt Manjši muzej – Živa zgodovina, v sklopu katerega je nastala razstava.

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri