Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gorenjski muzej | 23 junija 2024

Scroll to top

Top

Slovenski kulturni praznik

Slovenski kulturni praznik
Kdaj:
8 februar 2016 @ 10:00 – 18:00 Europe/Ljubljana Časovni pas
2016-02-08T10:00:00+01:00
2016-02-08T18:00:00+01:00
Kje:
Gorenjski muzej

Vljudno vabljeni, da obiščete katero od naših razstavnih lokacij. Za vas pripravljamo:

JAVNA VODSTVA:

DELAVNICE:

¨ od 10. do 13. ure – otroška delavnica Kako sta se oblačila Prešeren in Julija. Na delavnici bomo spoznali oblačila iz Prešernovega časa. Najmlajši bodo pobarvali in sestavili moško in žensko obleko, s starejšimi pa bomo iz kartona izdelovali cilindre in ženske klobučke.

Ob 12. in 13. uri se bo s kratkim koncertom predstavila Citrarska skupina Notice.

SONY DSC

Dostopnost

Na spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Zapri